Perjanjian Perkhidmatan


I. Pengesahan dan penerimaan syarat perkhidmatan

"Laman web Cmall2u" hak milik dan pengguna operasi perkhidmatan pengguna yang didaftarkan adalah milik "Buymall Services Sdn Bhd (1237661-A)". Perkhidmatan yang tersedia mesti mengikut prosedur syarikat, syarat perkhidmatan dan peraturan operasi. Apabila pengguna mengklik butang "Hantar" dan mendaftar sebagai ahli dalam talian, itu bermaksud pengguna dan "laman web Cmall2u" telah bersetuju dan menerima semua syarat, peraturan dan syarat perkhidmatan oleh laman web Cmall2u.

II. Pengenalan perkhidmatan

"Laman web Cmall2u" melalui portal dalam talian antarabangsa, menggunakan maklumat dan perkhidmatan syarikat untuk menyediakan perkhidmatan Buy-For-Me antarabangsa. Pelanggan mesti memberikan maklumat peribadi yang sah, dan dapat memberikan maklumat yang tepat sekiranya terdapat perubahan pada data maklumat.

Pengguna boleh membenarkan "laman web Cmall2u" memberikan maklumat peribadi kepada pihak ketiga mana pun. Walau bagaimanapun, laman web Cmall2u bertanggungjawab untuk melindungi maklumat peribadi pelanggan daripada bocor. Kecuali:

 1. Pelanggan meminta "laman web Cmall2u" untuk memberi kebenaran kepada seseorang untuk mendedahkan maklumat ini melalui perkhidmatan e-mel.
 2. Undang-undang kerajaan dan peraturan serta undang-undang yang relevan memerlukan "laman web Cmall2u" untuk memberikan butiran peribadi pelanggan.

Sekiranya pengguna memberikan maklumat yang tidak tepat, haram dan tidak sah, kami berhak untuk menangguhkan atau menghentikan akaun pengguna kerana menggunakan "laman web Cmall2u". Sebaik sahaja mendaftar sebagai pengguna di "laman web Cmall2u", pengguna telah bersetuju dengan semua syarat-syarat perkhidmatan "laman web Cmall2u" yang disediakan.

III. Pengubahsuaian perkhidmatan

"Laman web Cmall2u" mempunyai kuasa untuk mengubah atau menghentikan perkhidmatan dan tidak akan bertanggungjawab kepada mana-mana pihak termasuk pengguna.

IV. Pengubahsuaian syarat perkhidmatan

"Laman web Cmall2u" akan mengubah terma dan syarat perkhidmatan mengikut keadaan. Sekiranya ada perubahan syarat perkhidmatan "laman web Cmall2u", kami akan mengubah kandungan pemberitahuan laman web sebelum pengguna meneruskan langkah seterusnya. Sekiranya anda bersetuju dengan perubahan tersebut, klik butang "Saya setuju". Sekiranya tidak, batalkan perkhidmatan pengguna anda.

Pengguna yang berdaftar boleh terus menggunakan perkhidmatan kami "laman web Cmall2u" selagi pengguna menerima kedua-duanya:

 1. Sahkan perubahan terma dan syarat pendaftaran pengguna "laman web Cmall2u".
 2. Terima semua terma dan syarat perkhidmatan.

V. Akaun pengguna / Akaun tambah nilai / Perlindungan kata laluan

Setelah anda mendaftar sebagai pengguna, anda akan mempunyai ID pengguna dan kata laluan. Anda bertanggungjawab dari segi undang-undang atas semua tindakan yang dilakukan berdasarkan nama pengguna dan kata laluan anda tertakluk dengan undang-undang dan peraturan kerajaan. Oleh itu, sila simpan akaun dan kata laluan dengan selamat dan jangan dedahkan kepada sesiapa pun. Jika tidak, anda harus bertanggungjawab atas segala akibat yang berlaku. Sekiranya anda mendapati kata laluan anda tidak selamat lagi, sila ubah segera. Anda bebas melakukan pengubahsuaian pada kata laluan dan maklumat dalam masa terdekat. Anda juga boleh menamatkan akaun lama dan kemudian mendaftarkan akaun baru. Sekiranya anda menyedari terdapat aktiviti salah guna akaun anda atau masalah keselamatan, sila maklumkan dengan segera ke "laman web Cmall2u".

VI. Peraturan perlindungan privasi pengguna

Melindungi privasi anda adalah sangat penting bagi kami. Kami akan berusaha sebaik mungkin untuk menjaga keselamatan maklumat peribadi anda. Pastikan anda memahami dan mengetahui "Dasar Privasi Pengguna Cmall2u" agar kami dapat memberikan perkhidmatan terbaik kepada anda.

VII. Pengurusan pengguna

Pengguna bertanggungjawab untuk semua bahagian isi kandungan perisytiharan. Pengguna menghormati perkhidmatan yang diberikan kerana ianya mematuhi amalan undang-undang negara, dan antarabangsa.

Pengguna harus menghormati perkara berikut:

 1. Setiap pengisytiharan mesti menepati undang-undang negara China.
 2. Tidak akan terlibat dalam penggunaan akaun berdaftar secara haram.
 3. Tidak mengganggu dan menyalahgunakan perkhidmatan internet yang disediakan.
 4. Hormati semua perjanjian, terma dan peraturan perkhidmatan pengguna yang berdaftar.

Pengguna berdaftar dalam talian menghantar dan menerima mesej melalui internet. Tingkah laku pengguna adalah mengikut peraturan dan undang-undang internet dan negara. Pengguna harus berjanji untuk tidak menghantar sebarang mesej yang berkaitan dengan gangguan, kasar, intimidasi, berbahaya, atau lucah secara tidak sah. Selain itu, pengguna tidak boleh menghantar mesej yang boleh mempengaruhi orang lain untuk terlibat dalam aktiviti dan kesalahan haram; tidak menghantar mesej yang mempengaruhi keselamatan negara; tidak akan menyebarkan mesej yang tidak mematuhi undang-undang dan peraturan negara dan antarabangsa. Larangan akses tanpa kebenaran ke sistem dan program komputer lain. Sekiranya pengguna tidak mematuhi syarat dan peraturan perkhidmatan di atas, "laman web Cmall2u" berhak untuk segera menghentikan akaun yang didaftarkan pengguna.

Pengguna akan bertanggungjawab atas sebarang tindakan di akaun berdaftar "laman web Cmall2u" dan menanggung akibat undang-undang negara. Sekiranya pengguna menyebarkan sebarang mesej yang menyalahi undang-undang termasuk tindakan antikerajaan, pornografi atau pelanggaran undang-undang negara lain di akaun berdaftar "laman web Cmall2u", "laman web Cmall2u" akan menyimpan rekod tersebut dan menjadikannya sebagai bukti atas tindakan yang dilarang.

VIII. Tamat perkhidmatan

Pengguna atau "laman web Cmall2u" boleh menghentikan perkhidmatan pengguna berdaftar bila-bila masa bergantung pada situasi keadaan. "Laman web Cmall2u" tidak akan bertanggungjawab terhadap mana-mana pihak sebelum penamatan perkhidmatan. Sekiranya pengguna menentang dan tidak berpuas hati dengan syarat perkhidmatan, atau menentang perkhidmatan pengguna berdaftar "laman web Cmall2u", pengguna boleh melakukan tindakan di bawah:

 1. Tidak lagi menggunakan perkhidmatan dalam talian "laman web Cmall2u".
 2. Hentikan akaun pengguna di "laman web Cmall2u" sebagai pengguna berdaftar yang sah.
 3. Maklumkan "laman web Cmall2u" untuk menghentikan perkhidmatan akaun pengguna.

Setelah penamatan perkhidmatan, hak menggunakan perkhidmatan pengguna berdaftar "laman web Cmall2u" akan dihentikan segera. Pada masa yang sama, "laman web Cmall2u" tidak lagi mempunyai tanggungjawab untuk pengguna.

IX. Tanggungjawab terhad

"Laman web Cmall2u" tidak akan bertanggungjawab untuk kejadian barang hilang secara langsung, tidak langsung, ganjil atau khas. Kehilangan tersebut akibat dari: Penggunaan perkhidmatan ahli dalam talian yang tidak tepat, atau penggunaan perkhidmatan secara haram untuk menyebarkan maklumat. Ini akan mempengaruhi imej dan reputasi "laman web Cmall2u". Oleh itu, "laman web Cmall2u" nyatakan akan wujudnya kemungkinan kehilangan ini.

X. Pengumuman

Semua pengumuman akan dihantar kepada pengguna melalui perkhidmatan e-mel. "Laman web Cmall2u" akan membuat pengumuman melalui e-mel termasuk pengubahsuaian syarat perkhidmatan, pertukaran perkhidmatan atau acara penting lain.

XI. Penyertaan dalam perancangan iklan

Pengguna boleh menambah bahan promosi atau mengambil bahagian dalam perancangan iklan menggunakan maklumat yang diterbitkan mereka, dan memaparkan produk mereka di "laman web Cmall2u". Sebarang kaedah promosi tersebut, termasuk penghantaran, pembayaran, perkhidmatan, syarat komersial, jaminan dan perihal yang berkaitan dengan iklan, hanya berlaku antara pengguna dan penjual iklan yang terbabit. "Buymall Services Sdn Bhd (1237661-A)" tidak memikul tanggungjawab. "Laman web Cmall2u" tidak bertanggungjawab untuk bahagian penjualan iklan ini.

XII. Pemilikan kandungan e-mel

Semua kandungan e-mel merangkumi perkataan, perisian, suara dan gambar, video, carta; semua kandungan dalam iklan; keseluruhan kandungan e-mel; dan maklumat perniagaan yang diberikan oleh "laman web Cmall2u" kepada pengguna. Kandungan e-mel yang dinyatakan di sini dilindungi di bawah undang-undang hak cipta, tanda dagangan dan keadaan paten. Pengguna hanya dapat menggunakan kandungan setelah mendapat persetujuan dari "Buymall Services Sdn Bhd (1237661-A)" dan pengiklan. Penggunaan kandungan hak cipta secara tidak sah akan dikenakan hukuman berdasarkan undang-undang negara.

XIII. Peraturan dan undang-undang

Syarat dan peraturan perkhidmatan e-mel harus mematuhi undang-undang negara, termasuk penggunaan kandungan e-mel. Pengguna dan "Buymall Services Sdn Bhd (1237661-A)" bersetuju untuk mematuhi semua peraturan dan undang-undang yang dinyatakan oleh kerajaan. Sekiranya ada syarat dan peraturan yang bertentangan dengan undang-undang negara maka interperasi peraturan akan diset semula, sementara selebihnya tetap sama.

X
Runding Harga